Velkommen til Agder Historielag

Høstens første utgave av Egde, medlemsbladet til Agder Historielag (nr. 2 2016), er nå fritt tilgjengelig i digitalt format.

Nytt i denne utgaven er perspektiv-seksjonen. Der kan du lese om UNESCO-vern av uthavner på Agder.

Vi har også artikler om de første egdene i Amerika, krigsseilere, dokumentarfilmer om 2. verdenskrig fra Åseral, dokumentarfilmer om kapertiden brukt til undervisningsformål, gjensyn med drapssak i Valle på 1800-tallet, bokanmeldelser og mye mer.

NB: nettutgaven inneholder noen justeringer på enkelte artikler som er i papirutgaven.

Hvis du ikke allerede er medlem av Agder Historielag, og ønsker å få tilsendt siste utgave av Egde i papirformat, kan du registrere deg som abonnent/medlem.

Besøkende: 39422