Programmet for høsten 2018 / våren 2019 er klart!

Årets program spenner over et vit spekter. Med foredrag, kåserier og andre arrangementer vil du helt sikkert finne noe som pirrer din lokalhistoriske interesse.

Det hele åpner med Kulturminneuka midt i september, hvor Kristin Tvedt Heien fra Norsk Flid vil snakke om hvordan Norge og det norske er påvirket av impulser utenfra. Så går det slag i slag, inntil vår populære byvandring avslutter vårsemesteret i slutten av mai 2019. Neste års vandring vil være i Ormetjern - Gårdalen-området.

Du finner hele programmet under menyen "Aktiviteter". Ønsker du å få programmet i papirformat, så deler vi dette ut på alle medlemsmøter.

Vi gleder oss, og ser fram til å treffe medlemmer og andre historieinteresserte. Velkommen skal dere være