Velkommen til Agder Historielag

Styret i Agder Historielag på Stiftelsen Arkivet. Fra venstre: styreleder Knut Engelskjøn, nestleder Arna Berg og styremedlemmene Helge Røed, Johannes Risnes, Morten Aslaksen, Eilert Skjævestad, Birgit Attestog og Kurt Sandman. Foto: Agder Historielag.

Agder Historielag til Stiftelsen Arkivet

Agder Historielag har nå flyttet inn i nytt kontor på Stiftelsen Arkivet som også blir base for organisasjonens aktiviteter. Styret har fra nå av møter i bygget. Bildet over er fra foredragssalen, som tidligere var lesesalen på Statsarkivet i Kristiansand. Dette var et viktig samlingssted for styremedlemmer og andre historieinteresserte i Agder på 30-tallet. Kartet over Agder-fylkene er fremdeles intakt i rommet etter 82 år. Mer informasjon om historien til bygget som nå er Stiftelsen Arkivet finner du her.

Frem innlegg

Besøkende: 52436