AKTIVITETER

Årsmøte

I april hvert år har Agder Historielag årsmøte. Der møtes delegater fra lokallagene i Agder (40 lag har medlemskap i Agder Historielag i både Aust- og Vest-Agder) for å drøfte og stemme over spørsmål knyttet til driften av Agder Historielag.

Under årsmøtet er det også bokmarked hvor du kan få kjøpt bøker om lokalhistorie i Agder. Årsmøtet er åpent for alle.

 

Arendalsuka

I midten av august, hvert år, arrangerer Agder Historielag stand under Arendalsuka hvor lokallag som er medlem av AH kan delta gratis. På standen er det mulighet for å informere om lagets arbeid, dele ut gratismateriell og rekruttere nye medlemmer. 

Hvis ditt lag ønsker å delta på stand, send påmelding til agder@historielagene.no

 

Historieturer i Norge

I samarbeid med Risdal Touring arrangerer Agder Historielag i august/september hvert år en historietur på 2 dager til en by eller landsdel i Norge. 

Hvis du ønsker å melde deg på, ta kontakt med turansvarlig Ivar Haugen på e-posten Ivar.haugen@e-h.kommune.no eller mobil 913 82 821

Nettside til Risdal Touring: http://touring.no/

Høstmøte

I oktober, hvert år, arrangerer Agder Historielag et høstmøte der medlemmer og andre historieinteresserte kan høre fagpersoner holde foredrag om tema knyttet til lokal- og regionalhistorie.

Eksempler på tema som er belyst under høstmøter er krigsseilernes historie (2016), reformasjonen i Norge (2017) og kulturarv og kulturminner (2018).

Informasjon om høstmøter legges ut på vår nettside og Facebookside i forkant. Medlemmer blir også sendt informasjon i posten.

 

 

 

 

  Kalender  
 
Besøkende: 265003