Søgne Historielag
 

Om oss


 

Søgne Historielag er et av Norges eldste historielag.
Antall medlemskap er ca 200. I noen medlemskap er begge ektefeller med. Tar vi hensyn til dette er ca 270 personer i Søgne med i vår forening. Forskjellen i kontingent er bare 50 kr.

I tillegg til at vi har flere temamøter  i løpet av året (på SGP eller Biblioteket), har vi også utflukter til historisk interessante steder i Søgne. Hvert år har vi også en heldagstur til et sted i Agder. Nærmere detaljer om turer og arrangementer vi hadde i 2017 - 2019 finner dere ved å trykke på knappen "Kalender" på fanelinjen over. Det som har skjedd etter 2019 vil bli føyet til etter hvert. Vi har utgitt Årbok for Søgne i alle årene fra 2014 til og med 2021, og er nå i gang med Årbok 2022, alle av høy kvalitet med mange bidragsytere. Disse har interessante kapitler fra ulike virksomheter og minner fra "gamle dager" i Søgne. 
Sosialt fellesskap med utgangspunkt i felles interesse for lokalhistorie kjennetegner vår virksomhet.
Vi ønsker alle Søgnefolk og utenbygds folk med tilknytning til Søgne velkomne som medlemmer og til å delta på våre arrangementer. Her treffer du gamle venner og får garantert nye!

VÅRE MØTER, TURER OG ANDRE ARRANGEMENTER FINNER DU VED Å TRYKKE PÅ FANEN "KALENDER" ØVERST MOT HØYRE. 

UNDER FANEN "FOTO" FINNER DU LINKER TIL TUSENVIS AV FOTOS FRA GAMLE SØGNE OG I ALT 55000 FRA HELE VESTAGDER INKLUSIVE SETESDAL. 

UNDER FANEN "PROSJEKTER" KAN DU LESE OM PROSJEKTER VI JOBBER MED I ØYEBLIKKET.

KOM GJERNE MED TILBAKEMELDING ELLER FORSLAG.TIL FORBEDRINGER.

HILSEN STYRET I SØGNE HISTORIELAG.

(PS  April 2022: Vi er nå i gang med ajouføre denne nettsiden. Den har vært inaktiv i ca 2 år)

 

 

 

  Kalender  
 
Besøkende: 62842